Flowerchild Ragdoll

Sammen med DK Big-Bang og DK Hollsedoll overtog vi "DK Hyrland's Edmund the Just" fra DK Hyrland's. Den dejlige Edmund flyttede ind hos Anne og Christian fra DK Hollsedoll, og blev fynbo.

Edmund er faktisk halvbror til vores killinger i Burnnera-kuldet, idet han har samme far som dem.

Edmund blev pensioneret som fertil hankat i efteråret 2014.

Planen var, at han fortsat skulle bo hos Anne og Christian, og gå inde i huset sammen med deres hunkatte. Men på grund af alle pigerne indendørs, så fortsatte Edmund desværre med at strinte, selvom han var neutraliseret. Så Anne og Christian fandt en god familie, som Edmund nu er flyttet sammen med. Her er han alene kat, og har derfor ikke behovet for at strinte.

DK Hyrland's Edmund the Just

  Ragdoll født:
5. april 2009

Farve:
RAG a
 Blå colourpoint

Udstillingsresultater

 

Stamtavle

Faderskabssager Galleri

 

 

Sammen med DK Big-Bang og DK Colletto's har vi købt "S*ElHeMa's Himmelska Hjalmar" fra S*ElHeMa's ved Marie-Louice Carlqvist Horn. Den Himmelska Hjalmar flyttede ind hos os sent fredag aften den 24. februar 2012.

Hjalmar blev pensioneret som fertil hankat i forsommeren 2015.

Planen for Hjalmar er, at han fortsætter med at bo hos os, og vi vil forsøgsvis tage ham ind i huset igen, så han kan være inde hos os og pigerne. Det forudsætter dog, at han stopper med at strinte.

S*ElHeMa's Himmelska Hjalmar

Ragdoll født:
6. november 2011

 

Farve:
RAG d
 Rød colourpoint

Udstillingsresultater

 

Stamtavle

Faderskabssager Galleri

 

 

Sammen med DK Rags of Silk har vi købt PL*Your Destiny Bonifacy fra PL*`Your Destiny. Den dejlige dreng Bonifacy er flyttet ind hos Mette og Jesper fra DK Rags of Silk, og skal nu være jyde. 

Bonifacy blev pensioneret som fertil hankat i vinteren 2017, og han flyttede til sin nye familie i København i januar 2018. 

PL*Your Destiny Bonifacy

Viser DSC01897.JPG

Ragdoll født:
28. september 2013

 

Farve:
RAG n 04
Brun Mitted

Udstillingsresultater

 

Stamtavle

Faderskabssager Galleri

 

 

Sammen med DK Big-Bang og DK Colletto's har vi overtaget "Funny Dolls Fido-HK-of-Bebbles" fra S*Bebble's. Den dejlige Fido flyttede ind hos os søndag den 29. maj 2011.

S*Bebble's har hentet Fido hjem fra en opdrætter i Hong Kong - nemlig Chu Hoi Yin, som opdrætter ragdolls under navnet Funny dolls Catteri.

Fido blev pensioneret som fertil hankat i maj 2019. Da han også er fyldt 10 år ( i april 2019), så beholder vi ham hjemme, hvor han så kan nyde pensionisttilværelsen.

Funny Dolls Fido-HK-of-Bebbles 

 

Ragdoll født:
14. april 2009

 

Farve:
RAG a 03
 Blå bicolour

Udstillingsresultater

 

Stamtavle

Faderskabssager Galleri

 

 

 

Lige inden vi neutraliserede vores hankat S*ElHeMa's Himmelska Hjalmar, havde han vores pige DK Flowerchild Hosta Crokus på kærlighedsferie. Det kom der 5 skønne killinger ud af, som alle var drenge. Vi besluttede at beholde den ene af drengene, og valget faldt på Luciano.

Luciano er i september 2022 blevet neutraliseret, og i februar 2023 fandt vi en ny "fremtidigt hjem"  til ham i Hillerød, hvor han stortrives.  I hans tid som fertil hankat hos os, er han blevet fader til i alt 58 killinger. Nogle få af dem er anvendt som avlsdyr. Blandt andet har vi beholdt Snorkfrøken efter ham.

DK Flowerchild Juncus Luciano

 

Ragdoll født:
14. august 2015

 

Farve:
RAG d
Rød colourpoint

Udstillingsresultater

 

Stamtavle

Faderskabssager Galleri

 

 

 

Sammen med DK Big-Bang og DK Colletto's har vi købt  "SE*Mångudinnan Sverkerfra SE*Mångudinnan. Tak til Marie Wallgren for den skønne, dejlige dreng. 

Sverker er i september 2022 blevet neutraliseret, og i februar 2023 fandt vi et godt "fremtidigt hjem" til ham i Holme Olstrup, hvor han har det godt og bliver super forkælet.
I hans tid som fertil hankat hos os, er han blevet fader til i alt 42 killinger. Nogle få af dem er anvendt som avlsdyr. Blandt andet har vi beholdt Mynthe efter ham.

SE*Mångudinnan Sverker

 

Ragdoll født:
22. maj 2018
 

 

Farve:
RAG n
 Brun colourpoint

Udstillingsresultater

 

Stamtavle

Faderskabssager Galleri