Flowerchild Ragdoll
 
Big-Bang Rainbow Inula

Inula blev pensioneret som fertil hunkat i forbindelse med hendes sidste kuld killinger, som blev født i det tidlige forår 2014. I forbindelse med fødslen sprang hendes livmoder, og vi var derfor nødt til at fjerne livmoderen, hvilket skete 2 dage efter fødslen.

Planen for Inula er, at hun skal blive gammel hos os. Det forudsætter dog, at hun fortsag fungerer i den samlede flok af katte. 

 

Ragdoll født:
18. maj 2009

 

 

Farve:
RAG a
 Blå Colourpoint
Udstillingsresultater
 
 
 
 
Botanik Galleri

 

Flowerchild Nerium Bianca

Bianca blev af forskellige årsager neutraliseret i oktober 2018. Hun nåede desværre ikke at blive mama til killinger, inden hun blev neutraliseret. 

Bianca flyttede til sin nye familie i Brønshøj i november 2018, men det holdt desværre ikke så længe. Hun er kommet hjem igen, og det var hun meget glad for. Bianca ELSKER sin mama Koicha, så hvis hun skal flytte til en anden familie igen, så må det vente til Koicha også er klar til at flytte, for de skal nærmest af sted sammen til samme familie.

 

Ragdoll født
16. juli 2017
 

Farve:
RAG f
Tortie Brun Colourpoint

Udstillingsresultater

 

Stamtavle

Botanik Galleri

 

Flowerchild Lilium Billie

Billie er i januar 2021 blevet neutraliseret. Hun har fået 3 kuld killinger, og herefter var det tid for pension til Billie

Billie er også flyttet til en familie i Kastrup, hvor hun er faldet rigtig godt til, og nu har to slaver helt for sig selv. Skal ikke dele opmærksomhed med andre katte, hvilket er lige noget for Billie.

 

Ragdoll født
7. marts 2016

Farve:
RAG a 03
Blå Bicolour

Udstillingsresultater

 

Stamtavle

Botanik Galleri