Flowerchild Ragdoll

DK Flowerchild Oxalis Bonnie Parker

Bonnie Parker  - Bonnie Elizabeth Parker ( født 1. oktober 1910; død 23. maj 1934 ) blev født i Rowena i Texas som den anden af tre børn. Hendes far, Charles Parker, var murer og døde, da Bonnie var fire. Hendes mor, Emma, flyttede med børnene til hendes forældres hjem i Cement City, en industriforstad til Dallas, hvor hun fandt arbejde som beklædningssyerske.
Parker var en af de bedste studerende på hendes high school og vandt top priser i stavning, skrivning og offentligt tale.
Som voksen kom hendes forkærlighed for at skrive til udtryk i digte som The Story of Suicide Sal (Historien om Selvmord Sal) og The Trail's End (siden kendt som "Historien om Bonnie og Clyde").

Bonnie Parker var den ene halvdel af forbryderparret "Bonnie og Clyde". Det berygtede forbryderpar rejste rundt i  USA under depressionen. Selv i dag er de kendt for deres "et dusin-eller-der omkring" bankrøverier. Barrow foretrak at røve små butikker eller benzinstationer på landet. Banden menes at have dræbt flere civile og mindst ni politifolk. Den blev til sidst overmandet og dræbt af politiet i Louisiana 23. maj 1934.

Deres færden var genstand for stor offentlig opmærksomhed, allerede mens de levede, og deres omdømme blev cementeret i amerikansk folkeminde, da der i 1967 blev lavet en film om dem: Bonnie og Clyde Arthur Penn instruerede, og Faye Dunaway og Warren Beatty spillede hovedrollerne. 

 Bonnie Parker BC10.jpg 
Bonnie Parker

 

Bonnie Parker 84 dage gammel 

 

 

 

 

Bonnie Parker 84 dage gammel 
Bonnie Parker 77 dage gammel 

 

 

 

 

 

Bonnie Parker 70 dage gammel

 

 

Bonnie Parker 63 dage gammel
Bonnie Parker 56 dage gammel

 

 

 

 

Bonnie Parker 56 dage gammel
Bonnie Parker 54 dage gammel

 

 

 

 

Bonnie Parker 50 dage gammel
Bonnie Parker 50 dage gammel

 

 

 

 

Bonnie Parker 42 dage gammel
Bonnie Parker 42 dage gammel

 

 

 

 

Bonnie Parker 35 dage gammel
Bonnie Parker 21 dage gammel

 

 

 

 

Bonnie Parker 21 dage gammel

Bonnie Parker 14 dage gammel 

 

 

 

 

 

Bonnie Parker 7 dage gammel
Bonnie Parker 4 dag gammel