Flowerchild Ragdoll

DK Flowerchild Oxalis Clyde Barrow

Clyde Barrow -  Clyde Chestnut Barrow ( født 24. marts 1909; død 23. maj 1934) blev født i Ellis County i Texas nær Telico, en by lige syd for Dallas.
Han var den femte af syv børn fra en håbløst fattig landbrugsfamilie, der udvandrede til Dallas i begyndelsen af 1920'erne som en del af en bølge af fra de fattige gårde til slumkvarterer som 
West Dallas. Det var et sted med skure og telte, bunker af skrald og åbne kloakker, sværme af insekter og hærgende epidemier.
Familien Barrows havde hverken skur eller telt: De levede de første måneder under deres vogn indtil Clydes far havde tjent penge nok til at købe et telt. Det var et stort skridt for familien.

Clyde Barrow var den ene halvdel af forbryderparret "Bonnie og Clyde". Det berygtede forbryderpar rejste rundt i  USA under depressionen. Selv i dag er de kendt for deres "et dusin-eller-der omkring" bankrøverier. Barrow foretrak at røve små butikker eller benzinstationer på landet. Banden menes at have dræbt flere civile og mindst ni politifolk. Den blev til sidst overmandet og dræbt af politiet i Louisiana 23. maj 1934.

Deres færden var genstand for stor offentlig opmærksomhed, allerede mens de levede, og deres omdømme blev cementeret i amerikansk folkeminde, da der i 1967 blev lavet en film om dem: Bonnie og Clyde Arthur Penn instruerede, og Faye Dunaway og Warren Beatty spillede hovedrollerne. 

 Clyde Champion Barrow Mug Shot - Dallas 6048.jpg
Clyde Barrow i 1926, alder 16

 

Clyde Barrow 84 dage gammel

 

 

 

 

Clyde Barrow 77 dage gammel
Clyde Barrow 70 dage gammel

 

 

 

 

Clyde Barrow 70 dage gammel

Clyde Barrow 63 dage gammel

 

 

 

 

Clyde Barrow 56 dage gammel
Clyde Barrow 56 dage gammel

 

 

 

 

Clyde Barrow 50 dage gammel
Clyde Barrow 50 dage gammel

 

 

 

 

Clyde Barrow 42 dage gammel
Clyde Barrow 42 dage gammel

 

 

 

 

Clyde Barrow 35 dage gammel

Jeg lister mig af sted på tå, for jeg skal ud at røve

Clyde Barrow 21 dage gammel

 

 

 

 

 

Clyde Barrow 21 dage gammel

Clyde Barrow 14 dage gammel

 

 

 

 

Clyde Barrow 7 dage gammel
Clyde Barrow 4 dag gammel