Flowerchild Ragdoll

DK Flowerchild Oxalis Jesse James

Jesse James - Jesse Woodson James (født den 5. september 1847, død 3. april 1882) var en amerikansk lovløs, bandeleder, bank- og togrøver fra staten Missouri og det mest berømte medlem af James-Younger-banden. Han var meget kendt i sin levetid, men blev en legendarisk figur efter sin død. Historikere i dag placerer ham i en kontekst, hvor han hellere ses som en del af den regionale uro, der blev udført af krigsveteraner, som under den amerikanske borgerkrighavde kæmpet for Sydstaterne end en manifestation af lovløshed eller kamp for retfærdig økonomisk fordeling.

James-brødrene, Frank og Jesse, var guerillasoldater for CS Army under den amerikanske borgerkrig og blev da beskyldt for at have deltaget i grusomheder begået mod unionssoldater. Efter krigen udførte de som medlemmer af flere bander mange bankrøverier, der ofte førte til drab på bankansatte eller tilskuere. De røvede også diligencer og tog. Selv om James ofte er blevet fremstillet, også før sin død, som en amerikansk Robin Hood, der stjal fra de rige og gav til de fattige, er dette kun en myte. Hans røverier berigede kun ham selv og hans bande.

Den 3. april 1882, blev Jesse James dræbt af Robert Ford, der var medlem af banden og levede i James' hus og håbede på at få en dusør.

 

Jesse james portrait.jpg 

Jesse James

 

 

 

Jesse James 84 dage gammel
Jesse James 84 dage gammel

 

 

 

 

Jesse James 77 dage gammel
Jesse James 77 dage gammel

 

 

 

 

Jesse James 70 dage gammel

 

 

Jesse James 63 dage gammel
Jesse James 56 dage gammel

 

 

 

 

 

Jesse James 56 dage gammel
Jesse James 50 dage gammel

 

 

 

 

Jesse James 50 dage gammel
Jesse James 42 dage gammel

 

 

 

 

Jesse James 42 dage gammel
Jesse James 35 dage gammel

 

 

 

 

Jesse James 21 dage gammel

Jesse James 14 dage gammel

 

 

 

 

 

Jesse James 7 dage gammel
Jesse James 4 dag gammel